Головна / Новости / У житловому комплексі «Голосіївський» урочисто відкрили відділ продажів

25.05.2021

У житловому комплексі «Голосіївський» урочисто відкрили відділ продажів

15 лютого житловий комплекс «Голосіївський» відсвяткував відкриття відділу продажів. На свято були запрошені потенційні та чинні інвестори проєкту. Гості взяли участь в урочистому перерізанні стрічки, після чого їх запросили на келих ігристого зі смачними частуваннями.

Також усі охочі гості могли відвідати будмайданчик та на власні очі побачити, як ведуться роботи з облаштування котловану. Керівник проєкту, Роман Желтянніков, провів для них екскурсію та розповів про наступні етапи робіт, які розпочнуться, як тільки дозволять погодні умови.

«Голосіївський» — це житловий комплекс бізнес-класу, який складатиметься з двох 25-поверхових будинків на просторій території з продуманою внутрішньою та розвиненою зовнішньою інфраструктурою. Він розташований у найзеленішому районі Києва – Голосіївському, за адресою: вул. Васильківська, 37. У пішій доступності знаходяться: станція метро «Васильківська» — 2 хвилини, Голосіївський парк з різноманітними атракціонами — 5 хвилин, ВДНГ — 10 хвилин. Поряд великі гіпермаркети та ТРЦ. До речі, на території самого комплексу буде розташовано великий мережевий продуктовий супермаркет.

Для зручності власників автомобілів у комплексі буде передбачено сучасний багаторівневий паркінг з системою охорони та відеоспостереження 24/7. А для гостей організують гостьовий паркінг та машиномісця на прилеглій території.

Більше інформації дізнавайтеся у відділі продажів: м. Київ, вул. Васильківська, 37 або за телефоном: (044) 237-10-79.

Назад