Головна / Новости / Стартували продажі квартир у будинку №1 житлового комплексу «Голосіївський»

05.05.2021

Стартували продажі квартир у будинку №1 житлового комплексу «Голосіївський»

Шановні покупці, раді повідомити, що продаж квартир у першому будинку житлового комплексу «Голосіївський» стартував! Комплекс бізнес-класу складатиметься з двох 25-поверхових будинків на просторій території з продуманою внутрішньою та розвиненою зовнішньою інфраструктурою. Оточення якнайкраще відповідає сучасному темпу життя та ідеально підходить для сімейного затишку.

Житловий комплекс «Голосіївський» розташований у найзеленішому районі Києва – Голосіївському, за адресою: вул. Васильківська, 37. У пішій доступності знаходяться: станція метро «Васильківська» — 2 хвилини, Голосіївський парк з різноманітними атракціонами — 5 хвилин, ВДНГ — 10 хвилин. Поряд великі гіпермаркети та ТРЦ. До речі, на території самого комплексу буде розташовано великий мережевий продуктовий супермаркет.

Для зручності власників автомобілів у комплексі буде передбачено сучасний багаторівневий паркінг з системою охорони та відеоспостереження 24/7. А для гостей організують гостьовий паркінг та машиномісця на прилеглій території.

Перший будинок комплексу матиме 25 поверхів та складатиметься з трьох секцій. Загалом у будинку 384 квартири: одно, дво та трикімнатні помешкання. Усі квартири матимуть зручні планування, які дозволять її власникам ефективно організувати житловий простір. Для оформлення вишуканого та гостинного інтер’єру вестибюлів та місць загального користування використають якісні матеріали та природні фактури.

Більше інформації дізнавайтеся у відділі продажів: м. Київ, вул. Васильківська, 37 або за телефоном: (044) 232-94-91.

Назад