Головна / Новости / «Інтергал-Буд» оголошує старт першого футбольного турніру ІНТЕРГАЛ-БУД CUP серед житлових комплексів

14.06.2021

«Інтергал-Буд» оголошує старт першого футбольного турніру ІНТЕРГАЛ-БУД CUP серед житлових комплексів

Поки уся Європа в передчутті початку довгоочікуваного Євро-2020, будівельна компанія «Інтергал-Буд» оголошує старт першого турніру з мініфутболу серед житлових комплексів — ІНТЕРГАЛ-БУД CUP. Підтримаємо активний спосіб життя та здоровий дух суперництва разом!

Початок змагань 3 липня 2021 року. Реєстрація команд розпочинається 14 червня. Тож не гайте часу та починайте збирати свою чемпіонську команду просто сьогодні! Зареєструватися на турнір можна тут: https://sfck.com.ua/tournament/1017062

Місця проведення матчів — футбольні поля  ЖК «Паркові Озера», ЖК «Сирецькі Сади» та ЖК «Озерний Гай Гатне».

Формат проведення змагань: ми плануємо зібрати до 16 команд, які розподілимо на групи. В  групах команди зіграють між собою, після групового етапу перші та другі місця кожної групи вирушать у боротьбу за основний кубок чемпіонату, а треті та четверті місця поборються за кубок престижу, п’яті ж місця змагання покинуть.

До організації кубку ми залучили професіоналів з STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV, які знають, як провести змагання максимально комфортно та безпечно. Отже, ми забезпечимо команди усім необхідним:

· У форматі 5 на 5;

· Синтетичними полями 40х20;

· Професійною бригадою арбітрів;

· Хронометристом та музичним супроводом;

· Лікарем;

· Інформаційним сайтом з індивідуальною статистикою;

· Індивідуальними нагородами після кожного туру;

· Водою для учасників змагань;

· Комплектом зігрівальної мазі «Нікофлекс» для кожної команди;

· Нагородами призерів та переможців.

Команди-призери будуть нагороджені пам’ятними призами, кубками та медалями, а команда-переможець основного кубка отримає комплект ігрової форми.

Поспішайте, адже кількість місць обмежена! Зареєструйтеся на турнір тут: https://sfck.com.ua/tournament/1017062

Назад